hirdetés

Megnyílt Budapesten a Humbák Művek – a népszerű közösségi oldalas nem pap kocsmája, de aki Tibi atya. S az megvan, hogy  Tibi atyához mi köze a citadellás és exreptéri taxis szórakoztató gurunak, V. Istvánnak? Állítólag sok. Ő az egyik prédikátora.

tibi atya

Van valami rém ironikus abban, hogy minden magyar idők leghíresebb atyája egy fiktív személy, de az élet már csak ilyen. A közel egymillió Facebook-követőt számláló, borzasztó frappáns mémjeiről ismert részeges, szeximádó, de a piát jobban szerető lecsúszott pap este megnyitotta első pesti kocsmáját.

Azt azonban eddig nagy titokban tartotta a Humbák Művek, hogy bizony nem kevés közük van vagy volt a Citadellát hosszú hosszú éveken át üzemeltetető vállalkozóhoz, V. Istvánhoz, úgy tudni. Valljuk be, azért V. István nem picit ért a szórakoztatóiparhoz, hisz rengeteg bulit és diszkót csinált évtizedekig. Ráadásul tudja, mi kell a népnek az ex-citadellás vállalkozó, aki a Ferihegyi reptéri taxis céget is vitte a vállán jó ideig.

Sőt anno az igen közkedvelt rádiót a Radió Face-t is ő üzemeltette. Persze V. István az e fajta kérdésekre kerüli a válaszadást. Annyit egyszer egy jó barátjának elárult állítólag V. István, hogy ő az egyik prédikátora Tibi atyának. Csak mosolyog szokásához híven. De nézzük a tényeket és pletykákat.

A Radio Face keményen nyomult a Facebookon, akárcsak Tibi atya. Ott is közel 1 milliós volt a rádió lájkolása.

A citadellás guru Fröccs Kocsmájában, a Sas utcában nem egy Tibi atyás buli volt.

Tény, hogy Tibi atyával kapcsolatosan egy random internetes találat eredményeképpen került a radarra a jelenlegi profilkép, később derült ki, hogy egy USA-ban állítólagos szexuális vádakkal elítélt papról van szó. Tibi atya történeteivel mindenki tud azonosulni, mivel a való életből meríti, akárcsak anno a Radio Face, amelynél kimondottan ez volt V. István kérése a műsorvezetőkhöz, de még a főszerkesztőihez is.