hirdetés

Egy vállalkozás életében a harmadik évezredben kulcsszerepet játszanak a fizetett hirdetések. Természetesen fontosak az organikus elérések is, de igazán ütős eredményeket csak úgy lehet elérni, ha pörögnek a fizetett hirdetések is. 

Ezeknek leggyakrabban a Google és a Facebook platformjai adnak helyet, így a cégvezetők számára ismert PPC menedzser és Google Analytics fogalmak minden bizonnyal elég jól bevésődtek már a retinába. Persze egy dolog ismerni a fogalmakat, egy másik pedig szakszerűen és profin kivitelezni minden, ezekkel kapcsolatos dolgot. Ma egy fontos hozzávalóját mutatjuk meg a siker recepjtének, így érdemes lesz velünk tartani!

Legyenek sikeresek a hirdetéseid!

Ugye te is szívesen látnád, ahogy a hirdetéseid kiválóan teljesítenek? Vedd igénybe a Klikkmarketing Google Analytics konzultációs szolgáltatását, és máris sokat tettél azért, hogy átlásd a teljesítménymutatókat, valamint hogy ott tudj javítani a hirdetéseiden, ahol valóban szükség van rá.

Ehhez persze nem csupán a számok és a Google vagy a közösségi oldalak működési elvének ismerete szükséges, színtiszta marketing alapismeret kell ahhoz, hogy a felhasználóknak megjelenő hirdetéseid valóban célt is érjenek, legyen kattintás, regisztráció és vásárlás.

Hogy ez valóban megtörténjen, az emberek működését is értened kell. Ez pedig végképp nem bonyolult: mindenki azt szeretné tudni, hogy miért lesz jó neki, ha megvásárol egy terméket. Hogy mi haszna származik belőle? Éppen ezért innen érdemes megfogni a hirdetéseket!

Terméktulajdonságból előny, előnyből haszon!

Ugye számodra is ismerős, hogy elindítasz egy hirdetést, ahol fullosan leírod, hogy mit tud a terméked? Rengeteg információt adsz róla, részletekbe menően, aztán közben meg mégsem jönnek a kattintások. Tudod, mi a hiba?

Hogy az ember nem azt akarja látni, hogy a termék miért jó, hanem azt, hogy neki miért lesz jó az adott terméktől. Hogy milyen hasznot láthat belőle?

Mert azért mindenki szereti látni azt, hogy ha elkölt egy bizonyos összeget valamire, akkor abból profitál. Akár úgy, hogy megszűnik a gondja, akár úgy, hogy teljesül egy vágya.

Éppen ezért, ha ezek mentén fogalmazod meg a hirdetéseidet, és a Klikkmarketing útmutatása alapján végzed el a beállításokat, akkor semmi sem ment meg a sikertől!

Az ember gyarló!

Ezt sem szabad sosem elfelejteni, így ha a hirdetéseddel meg tudod piszkálni a hiúságát, ha el tudod érni, hogy magának akarja, hogy elképzelje, amint megszerezte, használja a termékedet, szolgáltatásodat, akkor nyert ügyed van!

Közben persze nem veszhet oda az etikusság, így mindenképpen őszinte és igaz tartalmakkal kell meggyőznöd arról, jól jár, ha téged és a vállalkozásodat választja! Ha pedig közben még ügyesen is használod a Google és a Facebook hirdetési felületeit, akkor még nagyobb előnyt tudsz kovácsolni magadnak a konkurenciával szemben.