hirdetés

Több mint 337 millió forintnyi jutalomkeretet oszthatott szét az év végén a Főpolgármesteri Hivatal a saját köztisztviselői között. Tarlósék valóban jobban teljesítenek.
20120111-tarlos-istvan-fopolgarmester-a-fovarosi3Sárádi Kálmánné Budapest főjegyzője 1,8 millió forinttal vezeti a jutalmazottak csaknem 670 fős listáját, amelyről a politikusok az idén is hiányoznak – a Magyar Nemzet szerint.

A vezető beosztású dolgozók 1,8 millió forint és 600 ezer forint közötti összeget kaptak, az önkormányzati tanácsadók és főtanácsadók „sávja” 350 ezer és 1,6 millió közé esett, míg a köztisztviselőké 100 ezer 900 ezer forint közé.

„Sem a főpolgármester, sem a helyettesei nem részesültek jutalomban, sőt Tarlós István már 2004 óta nem vesz fel efféle pénzt” – írta Sárádi Kálmánné a Magyar Nemzetnek.

A 2017-es városházi jutalomlistán az élbolyban szerepel még 1,6 millió forinttal Bárdonné Benda Mónika aljegyző, Nagyné Varga Melinda, a Főpolgármesteri Hivatal kulturális, turisztikai, sport-, köznevelési és szociálpolitikai főosztályának a vezetője és Szegvári Péter főtanácsadó.