hirdetés

Meggyilkolta kisbabáját egy amerikai nő, egy kanál sóval. A 23 éves spartanburgi gyilkos azt hitte, férje majd így többet foglalkozik vele és talán vissza jön a családjához is. Nem így történt. A sós gyilkos akár 2 év börtönt is kaphat.  

sóval gyilkoló anya

Az eset július 31-én történt Spartanburgben. A 23 éves Kimberly Nicole Martines azt mondta, 17 hónapos kisbabája, Peyton sikított éjszaka, ő erre ébredt fel, és bevitte a kórházba. A kislány szerda délután halt meg. Egy nappal azután szedték le a létfenntartó gépekről, hogy agyhalottá nyilvánították.

Az orvosok azt mondták a rendőrségnek, hogy a sótól rohamai és magas láza volt a gyereknek. A nő ugyanis egy teáskanál sót etetett meg a kicsivel. Azt gondolta, a férje ettől majd jobban odafigyel rá. A férfi a gyerek apja, de a nőtől már külön élt. A nő azt hitte, így visszaszerezheti párját.

A nő gyilkosság és gyerekbántalmazás miatt áll bíróság elé, 20 év börtönt is kaphat tettéért  írta a CBS News.

A kisbaba ikertestvére és másik testvére védőőrizetben van. Novemberben Peyton gyerekorvosa az aggodalmát fejezte ki, ugyanis a gyerek nem fejlődött rendesen, egyáltalán nem hízott. Martines azonban figyelmen kívül hagyta az orvos tanácsát, és nem kereste fel a javasolt specialistát, aki segített volna a gyereknek.