hirdetés

Maga is csak elszenvedője volt az ellene folyó eljárásnak, de az Úrnak köszönhetően már „minden oké” vele – erről írt nemrég a közel másfél milliárdos bűnszervezet tagjaként elkövetett csalással gyanúsított fideszes képviselő Simonka György a közösségi oldalán.

 

simonka gyA Fideszes politikus szerint nemcsak őt, de a családját és a barátait is támadták olyanok, akiknek „fogalmuk sincs semmiről”.

Ha nem harcolok mindenki ellen, aki lassíthatja Dél-Békés fejlődését, akkor most nincs ez a támadás – vélekedett a gyanústott politikus. Simonka mentelmi jogát egy hónappal ezelőtt vonták meg és nemrég gyanúsítottként kiakarták hallgatni de ő nem tett vallomást. Pedig Simonka korábban azt mondta készséges lesz, együttműködő, hisz nem követett el semmit. Azonban az ügyészségen Simonka közölte: majd írásban reflektál. A maffia ügy ellenére Simonkát őrizetbe sem vették és fel sem merült az előzetes kérdéses sem.

Magam sem értem, de természetesen állok elébe minden kérdésnek annak érdekében, hogy mielőbb kiderüljön az igazság – fogalmazott anno a politikus Simonka György.

Nos kíváncsian várjuk az ügy folytatását és azt, hogy lesz-e vádemelés a maffia ügyből, hisz a gyanú szerint bűnszervezet csalt és ennek volt a tagja a Fideszes honatya. Úgy tudjuk volt, aki terhelő vallomást is tett a politikusra.

Simonkát a megyei közéletből is szeretnék minél elött eltávolítani az ellenzéki képviselők, mert mint mondják Simonka és csapata ugyan olyan hévvel „dolgozik” mint meggyanúsítása elött.