hirdetés

Orbán Viktor egykori legjobb barátja és bizalmasa Simicska Lajos ma is művészkedett. Ezúttal a Soros ellenes plakátokat pingálta ki. Azaz elmondta a véleményét? Orbán egy geci felirattal. A Fidesz pénzcsinálója és milliárdosa semmiféle atombombáról nem tud, semmivel nem fog előállni, hisz nem akar öngyilkos lenni. Orbán pedig a demokrácia helyett már diktatúrát épít ezért vesztek össze 3 éve.

simicska-sorosJó pár hete nem történt semmi izgalom Simicska Lajos milliárdos körül, aki hosszú évtizedekig volt Orbán Viktor miniszterelnök barátja, patrónusa és a Fidesz pénzcsinálója egyben, amíg le nem gecizte Orbánt. Mint kiderült azért vesztek össze, mert Simicska rájött haverja diktatúrát épít a demokrácia helyett. Most a Soros plakátokon művészkedett egyet Simicska Veszprémnél.

Gyűlik gyűlik az emberben minden, hát elmondtam a véleményem, ráírtam. -mondta Simicska telefonos interjújában az RTL Klubnak. Kommentálva a mostani művészkedését.
Mi szövetkeztünk egy rendszerváltásra, egy demokráciára. De egy más világ van már, amit megálmodtunk. Diktatúrát épít ki. Semmi köze ahhoz amit terveztünk. Ez nem demokratikus világ. Az ő világa ez, nem az én világom. Érzek természetesen felelősséget, abban, hogy maffiaállamot épít ki. Mi volt a felelőségem? Hát támogattam, segítettem és nem ismertem fel időben mit akar. –mondta a milliárdos.
Atombombák nincsenek ebben az országban. Ezt csak az emberek tudják megváltoztatni.

Atombombát tartogatnék ? Nincs itt semmi atombomba. Nem gondolja komolyan, hogy bármit is előráncigálnék a múltból ? Öngyilkosnak tartanak engem ? –kérdezte Simicska Lajos.