hirdetés

Kérjük, adakozzanak a Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítványnak, hogy a I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikára orvosi, életmentő műszereket is vegyenek. Az egészség a legnagyobb kincs! Az intézménynek sok készülékre lenne szüksége.

kisbaba-telegraph

A Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán működő „A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány” célja a szülészet-nőgyógyászat, a neonatológia és a szülészeti genetika művelésének támogatása. A klinika az ország legrégebbi és legnagyobb betegforgalmú szülészeti-nőgyógyászati intézménye. Évente több mint 500 koraszülöttet segítenek a világra, amelyek között az 1500 gr-nál kisebb súlyúak aránya 40%, azaz közel 200 igen kis súlyú gyermek születik a Klinikán. Ez az arány a hazai statisztikai adatokra kivetítve 13%-ot jelent.  A Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért  Alapítvány rendszeresen támogatja a klinika szakmai munkáját, hozzájárul a korszerűbb és jobb betegellátáshoz. Az elmúlt években a nagy forgalmú intézetben a felgyorsult amortizáció miatt olykor nehézséget jelent az elhasználódott műszerek, eszközök, szülőágyak pótlása. 

Óriási segítséget jelentene számukra, ha Önök is támogatnák munkájukat. Jelenleg  három altatógépre, hét szülőágyra, tíz CTG-készülékre, újraélesztő asztalra, egy közepes teljesítményű ultrahangkészülékre és laparoszkópos eszközök pótlására lenne szükségük.

 Kérjük, adományozzon Ön is telefonhívással vagy SMS küldésével 250 Ft-ot, és támogassa munkájukat!

 SMS adományozás esetén az adományozók kapnak egy standard válaszüzenetet: 
„A Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány köszöni adományát. Programjukról tájékozódhat a www.adhatvonal.hu oldalon.”


 Az adományozás menete:

 telefonhívás esetén: először hívja a 13600 telefonszámot, majd kérjük, üsse be a 15 kódot.

 SMS:15 ( szöveghez)……. és küldje el üzenetét a 13600 telefonszámra.


 Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány
, 1088 Budapest, Baross u.27. 
Adószáma: 18196762-1-42. 
Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200106-11575698. 
Bankszámlaszám: OTP 11708001-20557841
. Bővebb információk: www.anokert.hu

. Köszönjük, hogy Ön is segít!