hirdetés

Történelmet írt az ATV. Füstölgött az ATV székháza és nagy riadalmat okozott. Az elmúlt évtizedekben nem volt példa rá, hogy egy tévé székház kigyulladjon. Az adások is leálltak egy kis időre de holnapra elméletileg minden rendben lesz. Legalábbis Németh Szilárd szerint. A tévé tetején most van egy lyuk de szerencsére eső nem várható.

 

atv tűzA délutáni tűzeset miatt pénteken már biztosan nem lesz élő adás az ATV-n, jelenleg nincs áram az épületben – mondta Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója azután, hogy kigyulladt a televízió székházának teteje a főváros X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton péntek délután.

 

Az épület tetején hegesztettek, egy szikra elpattant, emiatt az álmennyezetnél tűz keletkezett, és izzani kezdett a mennyezet. – a vezérigazgató szerint.

 

A tűzoltók eloltották a tüzet, az épület már biztonságos, de még nem lehet bemenni. Jelenleg nincs áram az ATV két épületében, remélhetőleg ez estére megváltozik.

 

Szerencsére senki sem sérült meg. Az ATV pedig történelmet írt, mert emberemlékezet óta nem gyulladt ki tévé és állt le emiatt az adás.