hirdetés

Ismételten lebukott és megint lopással vádolják a tolvajok királynőjének becézett Repülős Gizit. Most egy hajdúszoboszlói házba ment be hívatlanul, az ünnepek előtt, bár Gizike azt állítja, ő csak az eső elől menekült be a házba. Igaz, azt nem tudta megmagyarázni, hogy akkor miért kutakodott.  

repülős gizi

Ismét komoly bajban van K. Sándorné B. Gizella, ismertebb nevén Repülős Gizi, aki kilencvenéves kora ellenére is űzi eredeti mesterségét, a visszaeső tolvajkodást. A Police.hu híre szerint Gizi nénit egy hajdúszoboszlói házban találta meg a tulajdonos, amint a szekrényben kotorászott. A nő azt állította, az eső ellen ment be a házba, szállást keresett. Az idős nőt, Repülős Gizit lopással vádolják.

A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelési javaslattal befejezték a nyomozást K. Sándorné B. Gizella ellen. Egy férfi tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2015. szeptember 20-án 9 óra 31 perckor arról, hogy hajdúszoboszlói házába hazaérve egy idős nőt talált az egyik szobában, ahol az asszony éppen kutatott a szekrényben. A sértett visszatartotta a hívatlan vendéget a járőrök helyszínre érkezéséig. A rendőrök igazoltatták a 88 éves K. Sándorné B. Gizellát, akit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a nőt gyanúsítottként kihallgatták, aki állítása szerint csupán szállást keresett és az eső miatt ment be a legközelebbi házba. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az idős nő ellen a lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.