hirdetés

Ismét rengeteg rászoruló várta a Krisnásokat. Nem is jutott mindenkinek, hisz napi 1600 rászrulón tudnak segíteni csak. a tömött hosszú sorokat elnézve bizony nagy a szegénység bárki bármit mond. Már reggel 6 órától várakoztak a rászorulók a Krisna-hívők 11 órakor kezdődött ételosztásán – olvasható az Ételt az Életért Alapítvány honlapján. Még két napig lesz ételosztás a Blahán, aki lemaradt az holnap újra próbálkozhat. 

krisna ételosztásBár a karszalagokat csak fél 9-től osztották, sokan már 6 órától sorban álltak, mert mint az Ételt az Életért Alapítvány honlapján idézik: “nem merik megkockáztatni, hogy lemaradjanak az ételről és a csomagról.”

Az Ételt az Életért Alapítvány minden hétköznap több ezer adag ételt oszt ki a rászorulóknak fővárosi és vidéki osztópontjain, az ünnep alkalmával azonban a meleg étel mellé egy az egész család számára hosszabb időre elegendő tartós élelmiszercsomagot is ajándékoz.

A csomagban alapvető tartós élelmiszerek, liszt, cukor, olaj, édes és sós finomságok, datolya, és más különleges élelmiszerek is szerepelnek. Az akció keretében naponta 1600 adag ebéddel várják a családokat.

A szervezők főleg olyan, lakhatással rendelkező vendégekre számítanak, akik az ebédet otthon, családjuk körében fogyasztják majd el, ezáltal remélik, hogy az asztal körül segítenek összetartani a nehéz sorsú családokat.