hirdetés

A Fideszt sokáig támogató és a nehéz években s helyzetben is szó nélkűl segító Simicska húzentrógeres naciban nyomta a hétvégén. A laptulajdonos barátja Liszkay meg karót nyelve azt sem tudta mit keres ott, ahol épp van. Bár a feketekeretes szemcsi sokat dobott rajta, de nem eleget. Picit paródikusra is sikeredett a fotó sorozat, egyfajta rosszul beállított családi sorozat. Nos a Népszabadság forrásai szerint Simicska Lajos azért tűnt fel hosszú évek után először egy nyilvános eseményen, mert meg akarja mutatni, hogy ő nem egy közpénzeket kitalicskázó fantomoligarcha.

pusztai zsuzsa , liszkay g‡bor , nyerges attila , simicska lajos

A taktika jó, ha tényleg az a célja Smicska Lajosnak, hogy bebizonyítsa ő nem oligarcha,hanem egy adakozó vállalkozó. Bár ehhez az imidzsépítéshez jobban illet volna egy alapítványi akció, egy többszáz milliós orvosi műszer átadása vagy hasonlók. Nos a kellékként a Magyar Nemzet tulajdonostársat, Liszkayt nem igazán kellett volna mutogatni. Egyrészt mert szegény pára azt sem tudta hol és mit keres ott. Tény kérédse, hogy Simicska Lajos hosszú évek óta először volt hajlandó fotósok kamerája elé állni, mivel a veszprémi kézilabdások meccsein eddig is fel-feltűnt a nézőtéren.
Simicskáról szombaton, a Magyar Nemzet oldalán jelent meg képes beszámoló, a cikk szerint díjugrató-lovaspályát építettek Sárváron, a Mezort Zrt. által kialakított Vadkert majorban. A fotókon Simicska a Magyar Nemezt-főszerkesztő Liszkay Gáborral látható.
A Népszabadság cikke szerint Simicska felvette a kesztyűt a vele konfliktusban álló Orbán Viktorral és tanácsadójával, Habony Árpáddal szemben, és a nyilvános megjelenéssel azt akarja mutatni, hogy ő nem egy állami pénzeket kitalicskázó fantomoligarcha, hanem egy európai színvonalú fejlesztésekre képes nagyvállalkozó.
Azt is írják, hogy az, hogy az avatóünnepségen Sárvár fideszes polgármestere, Kondora László méltatta a fejlesztést, azt mutatja, hogy Simicska “sokdimenziós” szállal kötődik a vidéki Fidesz-világhoz. És figyelemre méltónak nevezik, hogy Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgató-helyettese is felszólalt a szombati rendezvényen, azok után, hogy a kormány a múlt héten menesztette a Simicska-közeli turisztikai helyettes államtitkárt, Horváth Viktóriát. Ez ugyanis állítólag a Simicska-Nyerges beágyazottságát jelképezi.