hirdetés

Különös rablás történt Dombóváron. Egy maszkos férfi akarta egy pizzafutár bevételét megszerezni de végül egy óriási családi pizzával is megelégedett az útonálló.

 

Egy dombóvári étterem pizzafutára tett feljelentést január 7-én a késő esti órákban a Dombóvári Rendőrkapitányságon, mert aznap este egy maszkos férfi ment oda hozzá, követelve tőle a nála lévő pénzt.

Az ismeretlen több alkalommal – erőszak alkalmazásával fenyegetve – szólította fel a sértettet, hogy adja át a nála lévő készpénzt. Miután az étterem alkalmazottja nem teljesítette a férfi kérését, először elvette a kocsi indítókulcsát – amelyet végül visszaadott –, majd egy családi pizzát vett ki a csomagtartóból, és fizetés nélkül távozott.

A dombóvári rendőrök néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, egy 22 éves helyi férfit, akit elfogtak, és előállítottak. Az elkövető tartózkodási helyén tartott kutatás során a nyomozók lefoglalták a harisnyából készített maszkot, és megtalálták az elvitt pizza dobozát is. A pizzát már megette a bandita.