hirdetés

Parfüm 60 milláért
2014-10-07 09:13

A luxusáruház Harrods megnyitotta új parfümszalonját. Ezt pedig egy majd hatvanmillió forintos különleges parfüm a No1 Passant Guardant piacra dobásával ünnepelte. A nem hétköznapi parfüm üvege arany és gyémántberakásokkal van díszítve.

parfüm

Az üveg azonban mindenen túltesz, hiszen a 24 karátos arannyal futtatott kristályt ráadásul gyémántberakás díszíti, úgyhogy aligha tévedünk nagyot, ha úgy véljük, még véletlenül sem tartja ezt majd senki a fürdőszobapolcon.

Az üveg tetején található, koronát formázó tető Viktória királynő előtt tiszteleg, az oldalán látható oroszlános motívumban pedig két sárga és igen ritka rózsaszín gyémánt található. Az aranyozás természetesen teljesen egyedi kézimunka eredménye, az üvegen pedig összesen 2000 gyémántot számolhat össze az, akinek erre lenne kedve és ideje (mi elhisszük bemondásra).

Clive Christian egyébként előszeretettel állít elő elképesztően drága parfümöket, ami nem is csoda, hiszen 1999-ben ő keltette életre a parfüm iparág luxus ágát, amikor piacra dobta a No.1-t, ami a világ legdrágább illata volt.