hirdetés

Aggasztó hírek. Az akasztói juhászból lett milliárdos már egy hete fekszik kómában a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán. Stadler József nincs jól gépek tartják életben.
stadler 2-mnoA múlt héten a solit Kurta Kocsmában könyve dedikálása közben agyvérzést kapott Stadler nincs jól. Állítólag már pap is járt az akasztói juhász legényből lett milliárdosnál, és feladták neki az utolsó kenetet.

Az agyvérzéssel kórházba szállított akasztói vállalkozót infúzión keresztül táplálják, légzését gép segíti. Valaki az ágya mellé öt, apró szentképet is tett, hátha ez is segíti a gyógyulását. A kórház orvosai egyelőre tanácstalanok, nem tudják, mikor tér magához híres betegük, de az állapotával kapcsolatban amúgy is teljes a hírzár.

Úgy tudom, Jóskánál bent volt a pap, feladta neki az utolsó kenetet. De ez nem azt jelenti, hogy az intenzívről a temetőbe visz az útja – nyilatkozta Stadler egyik legjobb barátja.

György hozzátette, Jóska már számtalan nehéz helyzetből kilábalt, most is így lesz. Amikor a börtönben végstádiumos rákos volt, csak azért engedték ki, hogy megváltsa a sírhelyét, utána pedig gyorsan felépült.