hirdetés

Eljött a hónapok óta várt tárgyalási nap, amelyen a vádlott legendás színész védőbeszéde elhangzott. Oszter Sándor többször elbóbiskolt ezen.  Ebben a perben érintett az ismert sztárügyvéd is B.Béla, akit az egyik tárgyalásról vittek el, mert egy újabb üggyel gyanúsították meg.

oszter bíróságonMint ismert, több mint egy éve tart OSzter Sándor legendás színészünk pere , mert társaival együtt befolyással üzérkedéssel vádolják. Védője, dr. Balogh Gábor majdnem másfél órán át beszélt, és a vádak mindegyikére kitért.

Oszter mind a nyomozás, mind a tárgyalás alatt végig igazat mondott mindenben.  Ügyfelem sosem palástolta sértettségét, értetlenségét, amiért a vádlottak padjára került háromrendbeli befolyással üzérkedés miatt, és bár az ügyész még mindig letöltendő börtönbüntetést kér ellene, kérvényezem, hogy bizonyítottság hiányában mentsék őt fel. A titkos adatszerzés során rögzített telefonbeszélgetések alkalmával elhangzottak sem lehetnek döntő erejűek, ugyanis azokon vagy nem jól kivehető, hogy mi hangzik el, vagy – mint azt már korábban is elmondtuk – ügyfelem akkoriban néha annyira ittas volt, hogy érdemi kommunikációra sem volt képes.- mondta Oszter ügyvédje.

Oszter Sándor azonban a beszéd nagy részét nem hallotta, ugyanis többször elbóbiskolt a teremben, ám ezúttal nem figyelmeztették. A beszéd végén a bíró ébresztette fel, ám csak többszöri szólítás után tért magához, s nem kívánt semmit hozzáfűzni az elhangzottakhoz.

A tárgyalás júniusban folytatódik, hamarosan ítélet várható, ám azt még az ügyben résztvevők sem sejtik, milyen ítéletre számíthatnak.