hirdetés

Szélsőjobbos németek kérték Orbán Viktor miniszterelnök segítségét Münchenben. Nem semmi. Mi azonban kikérjük a miniszterelnökünk nevében is, hogy egy szélsőjobbos vonuláson akárcsak a nevét is felhasználják. Tény, hogy Orbán, segíts! — ez volt olvasható egy szélsőséges tüntető transzparensén a müncheni Pegida szeptember 7-ei tüntetésén. A nyugat iszlamizálódása ellen felszólaló szélsőjobboldali szervezet rendezvényén körülbelül félszázan vettek részt.

orbán segíts

„Orbán, segíts!” — többek között ezzel a felirattal tüntettek szeptember 7-én Münchenben a Pegida bajorországi szervezetének demonstrációján. Nos ez elsőre hízelgő is lehetne de mivel szélsőséges jobboldali tüntetők kérték a magyar miniszterelnök segítségét így ez picit aggasztó és kínos egy ügy. Mégis egy demokratikus ország vezetőjét segítségül hívja egy szélsőjobbos brigád ?! ( Na ezt vissza kell azonnal utasítanunk- a szerk ) Sőt kikérjük magunknak.

A Demotix fotós beszámolója szerint körülbelül ötvenen lehettek a tüntetők, akik bajor és német zászlókkal felszerelve demonstráltak a bajor fővárosba érkező menekültáradat ellen.