hirdetés

Brutális állatkínzás Pécsett. Egy férfi 5 hátborzongató videót készített egy pár hónapos kismacskáról. Az egyiken például berakta a rémült cicát a fagyasztóba, és csak akkor vette ki, amikor az állat háta már jeges volt.
macskaA pécsi férfi elképesztő brutalitással bánt egy pár hónapos kiscicával, erről felvételeket is készített. Az egyiken például azt örökítette meg, ahogy kiveszi a fagyasztóból a jeges há­tú kismacskát.
Egy másikon közli az állattal, hogy még meg kell tanulnia repülni, de egy idő után bírni fogja, és elhajítja a szoba túlsó végébe. Egy harmadikon nekirúgja a falnak.
A kegyetlen videókat a férfi egy nő mobiljával készítette, akitől a cicát kapta. Utóbbi posztolta a Facebookon a felvételeket, miután megtalálta a készülékén. Amikor baranyai állatvédők is szembesültek a képekkel, azonnal jelentkeztek az állatért. A fiúcica halálra volt rémülve, enni se tudott rendesen, mert minden zajra összerezzent és menekült.

Az első orvosi vizsgálatnál a hasa és a két hátsó lába volt érzékeny, de a fülei sem voltak rendben, így most alaposabb vizsgálat vár rá. Közben új gazdái – egy állatvédő és férje – feljelentést tett.

Valóban érkezett feljelentés ebben az állatkínzási ügyben a Pécsi rendőrkapitányságra. Ezzel kapcsolatosan feljelentés kiegészítést rendeltünk el – mondta az Esti Újságnak Popovics Dejan őrnagy, a PMRFK szóvivője.