hirdetés

Úgy tűnik, nem szárnyalnak a magyar fitneszguru cégének a részvényei. Sőt első ránézésre mondhatni, hogy zuhanórepülést vett a Norbi Update részvénye. Majdnem a felét éri csak jelenleg Schobert Norbi cégének a részvénye a kibocsátás napjához képest.  Mint ismeretes, a Norbi Update-részvényeket 990 forinton bocsátották ki, most 590 forintot érnek. Természetesen mindezt Norbi sem nézhette már tétlenül.

norbi updtae

Zuhanórepülést vett Fitnesz Norbi cégének a részvényárfolyama. Amikor a tőzsdére vitték a céget, akkor egy részvényért 990 forintot kellett adni. Most egy ilyen részvény már csak 590 forintot ér. Vagyis a kibocsátási árhoz képest 40 százalékkal lejjebb zárt az árfolyam. Schobert Norbert pedig azonnal lépett, és levelet írt, természetesen a részvényeseinek.

A levél így kezdődik:

Az elmúlt napokban néhány cikk jelent meg arról, hogy bizony, estek az Update1-részvények, azonban sajnos egy újságíró sem vette a fáradságot, hogy telefonon felhívjon, és egy interjút készítsen velem a valós helyzetről. A legfontosabb gondolatok a levélben a következők:

A BudaCash-botrány után a brókercég befektetői igyekeztek pénzhez jutni, és „indokolatlanul” eladták Update1-részvényeiket is.

A Norbi Update radikális költségcsökkentést tervez, Schobert Norbert szerint az utolsó negyedév a vállalatnál „nagyon jó lesz”.

Mindent megtesznek, hogy a vállalat osztalékot fizessen a részvényeseinek.

Magyarországon több üzletet nyitott a vállalat a következő városokban: Dunaújváros, Salgótarján, Szerencs, Abony, Békásmegyer, Szentendre, Vác, Göd. 2 hónapon belül heti legalább 1 bolt nyitását tervezi a cég.

Külföld: az angliai bolt „töretlenül fejlődik”, a belvárosban a második bolt nyitására készülnek.

Októberben Zágráb legforgalmasabb plázájában nyit üzletet a cég, további 5 bolt nyitása várható Horvátországban. Csehországon belül Mladá Boleslavból Prágába, a legforgalmasabb plázába költözött át a Norbi Update. A cég végső tárgyalásban van Párizzsal és Monte-Carlóval.

Schobert Norbert továbbra is tartja a részvényeit!