hirdetés

Elhunyt M.Richárd a börtönkórházban, akit sokan csak a Dózsa György úti luxus Mercis ámokfutóként ismertek de az éjszakai életben is sokan ismerték. A férfi rövid időn belül kétszer kapott sztrókot és majd 80 kilót fogyott. Az utóbbi hetekben gépek tartották életben az Esti Újság úgy tudja.

 

Nem élte túl a börtönbüntetését töltő és második sztrókját kapó M.Richárd, aki rövid időn belül másodszor került a rabkórházba. Az utóbbi hetekben szó szerint küzdöttek a férfi életéért és csak a gépek tartották életben. Az Esti Újságnak a tragikus hírt M.Richárd barátai megerősítették és már a közösségi oldalon is érkeznek a részvétnyilvánítások.

M.Richárd a Dózsa György úti két halálos áldozatot követelő ámokfutása miatt kiszabott börtönbüntetését töltötte. Tavaly év végén kapott először sztrókot és Szombathelyről a BV berettyóújfalui kórházába vitték-Már akkor sokan nem értették, hogy miért utaztatták több órán át a börtönből, hisz egy agyvérzésnél minden perc számít. M.Richárd lassan felépült de a beszéd és a mozgás nehezen ment neki, amikor pár hete ismét sztrókot kapott, de ez már végzetes volt számára.

M.Richárd az éjszakai életben is ismert volt. A hírnevét a kecskeméti maffia per során szerezte, aztán szabadulása után luxus életet élt és az éjszaka meghatározó emberének tartotta magát de sok ellensége is volt.

Sokan úgy vélték az Esti Újság úgy tudja, hogy igen jó kapcsolatokat ápolt a rendőrséggel M.Ricsi, ezért sok mindent megúszott és sok mindent megtehetett . Azonban az alvilágban sosem tudott komoly tekintélyt szerezni magának.

 

( Predrag M.)