hirdetés

Csúf kudarc lett a Nemzeti Közhírtévé. Bár most a vezetés megmagyarázta a megmagyarázhatatlant és kiderült milliós nézettséget értek le, három tévéadóval és 20 hírműsorral. A magyarázat pedig már fájó. Nos Szabó László Zsoltnak az MTVA vezérének ajánljuk menjen vissza inkább nagykövetnek, ahhoz jobban ért esetleg mint a tévézéshez.Természetesen az ellenzéki pártok a 80 milliárdba kerülő kudarc láttán a tévé megszüntetését kérik, amiből persze semmi nem lesz.

nemzetihirtévé

A Nemzeti Hírtévé bakijai napról napra kínosabbak. látszik, hogy a szakai hozzáértés az hiánycikk. Ráadásul az egész köztévé menedzsmentje bebizonyította mennyire értenek a filmes szakmához, hisz ők találták ki a rendszert, ők vezényelték le, ők vettek fel boldog boldogtalant, azaz ők a felelősök mindenért.  Káosz és tudatlanság honol a Kunigunda utcában és talán az MTVA vezére jobban tenné, ha esetleg ismét nagykövet lenne,ott ahol volt Ausztráliában. Az biztos jobban megy neki pedig szabó László Zsolt anno értelmes ember volt és legalább hozzáértőkkel vette magát körül,bár az ECHO tévénél ezt is elfelejthette. Ki tudja.

Mindenesetre a köztévé a közhírtévé másod napján is akkora volt a káosz a ma indult, M1-ből lett nemzeti hírcsatornán, hogy el kellett sötétíteni a képernyőt. Tanácstalanul magára hagyott műsorvezetők, műszaki felkészületlenség, súlyos rendezői és szerkesztői hibák. Indulása után 8 és fél órával elbukott az új csatorna.

Az új M1 készítőit láthatóan felkészületlenül érte a folyamatos élő adás. A rendezőknek, szerkesztőknek teljesen kicsúszott a kezéből az irányítás. A műszaki csapat is gyakorlatilag beesett a mai adásnapra. A délelőtt folyamán egymást érték a súlyos hanghibák. Be vagy éppen nem bekevert mikrofonok okoztak problémát, a rossz bejátszók, nem működő élő kapcsolások tették nézhetetlenné az adást. A képernyőfeliratokban is káosz uralkodott. Vagy hosszú perceken keresztül egyáltalán nem volt felirat, csak egy széles fehér csík, vagy tartalmilag hibás szövegek kerültek adásba.