hirdetés

Újabb korpusz került elő a Portik-Rogán kapcsolatról. Legalábbis Juhász Péter az Együtt PM V. kerületi politikusa szerint A Fidesz frakcióvezetője pár hónap alatt több mint félszáz millióval gazdagította a bérgyilkosságok,robbantások miatt épp előzetesben lévő Portik köreit. Maga Portik Tamás egyébként maga sem tagadja, hogy Rogánnal jó volt a viszonya, hisz súlyos tízmilliókkal üzleteltek.

 juhász portik

Nem pihen a hétvégén sem az Együtt PM V. kerületi képviselője Juhász Péter, akit a Belváros-Lipótváros Önkományzata azért tart gyanúsnak, mert nincs vagyona. S még a közpénzből működő közfidesz tévé is ezzel ekézte. Nos Juhász a bérgyilkosságok,leszámolások miatt előzetesben lévő maffiózó Portik Tamás és Rogán Antal kapcsolatáról újabb korpuszt tett közzé. Portikék egy év alatt 50 millió forintot kerestek a Rogánnal kötött üzleten

2011. október: Portikék bérlők lesznek
2011. november: a képviselő-testület kijelölte elidegenítésre az ingatlant
2011. december: Portikék megveszik az ingatlant Rogán önkormányzatától 52 millió forintért
2012. július: Portikék eldják az ingatlant piaci alapon 102 millió forintért
2012. szeptember: Az önkormányzat lemond elővételi jogáról,

Az üzletet Dr. Sélley Zoltán, a vagyonkezelő vezérigazgatója készítette elő, akit később, 2013-ban Rogán jegyzőnek nevezett ki.

Senkinek nem tűnt fel sem az áron aluli eladás, sem a vevők kiléte, pedig Belváros-Lipótváros képviselő-testülete előtt három alkalommal járt az ügy: a bérbeadáskor, az eladáskor, és az elővásárlási jogról való lemondáskor.
A kerület vezetője: Rogán Antal.

Mára Rogán elmenekült a kerületből, a felelősségre vonás elől mentelmi joga mögé bújik.
Ma Puskás András, az akkori alpolgármester az Eximbankban dolgozik Szijjártónak, miután a választások előtt pár hónappal kimenekítették az önkormányzattól, ahol vesztegetés ügyében tartott házkutatást a Nyomozó Főügyészség.
Őt váltotta alpolgármesterként Szentgyörgyvölgyi Péter, Rogán embere, aki ma a polgármester. Egyetlen választási ígérete az volt: folytatja.
Ma Dr. Sélley Zoltán a jegyző, ő figyel a törvényességre a kerületben Szentgyörgyvölgyi megbízásából.

Ez a Belvárosi Rogán Klán.
Egy bűnszövetkezet, amivel szemben nem indít nyomozást a rendőrség, akikkel szemben nem jár el az ügyészség.

Rogán szerint nem történt bűncselekmény.
Szerintem igen. Ezért már írják a jogászok a feljelentést: jelentős értékre elkövetve, hatalmukkal visszaélve, üzletszerűen, bűnszövetkezetben, folytatólagosan,

Meddig tűrjük ezt?

Oszd meg, hogy mindenki megtudja kikkel üzletel a Fidesz frakcióvezetője!
Egy ilyen emberből miniszter kéne, hogy legyen Orbán kormányában.

De 20.000 megosztásnál börtönbe kerül a Klánjával együtt! (Vagy legalábbis próbáljuk ki.)