hirdetés

Megvan az első komolyabb munkásbalesete az úszóvébé helyszínének. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt nyomoz a vizes vb helyszínét építő egyik munkás balesete ügyében. A férfi állítólag túlélte a zuhanást. Azonban szerencsétlen, miközben kórházba vitték, az őt szállító mentőautó súlyos balesetet szenvedett Angyalföldön.

dagály építése

Múlt pénteken baleset történt a vizes vb-re készülő Dagály komplexum építkezésén. Egy munkás lezuhant az állványról, és súlyosan megsérült. Mentő vitte kórházba. A BRFK elismerte, hogy baleset történt, és a XIII. kerületi kapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz.

Azt, hogy mi miatt történhetett meg a baleset, természetesen nem tudni. Nem lennénk meglepődve, ha a munkás hibázott volna, és ezt ne ismerné be.

Mindenesetre ez nem jó reklám az úszókomplexumot építő cégnek, de a pakliban benne van, hogy valaki megsérül, esetleg meghal egy ilyen monumentális beruházás során.

A kivitelező Market Zrt. az Index megkeresésére még nem válaszolt.

Állítólag a munkást szállító mentőautó volt az, amely pénteken Angyalföldön súlyos balesetet szenvedett. A Honvéd Kórházba tartó rohamkocsi betegei és utasai beszorultak a mentőautóba a karambol következtében.