hirdetés

Úgy tűnik, a nemrég lebukott csongrádi lányokat futtató maffia egyik sportautója szerepel az ismert mulatós zenész, Kis Grófo egyik klipjében. A zenész videójában ugyanis rémisztően hasonlít az egyik Porsche a most lefoglalt banda egyik autójára. 

gófó klipoje és a csongrádi fiúk

Mint arról beszámoltunk, a francia rendőrök kérésére nemrég a magyar FBI lecsapott a pompás luxusban élő bűnbandára, akik lányok tucatjait futtatták Franciaországban. A banda tagjai előzetesben vannak és várják kiadatásukat, mert kint vonják őket felelősségre.

Azonban a Délmagyar szerint fejlemény van az ügyben. A prostiknak lakásokat bérlő szintén gyanúsított nő 2014-ben egy olyan fotót posztolt a Facebookon, amin pont az a méregdrága Porsche látható, ami feltűnik Kis Grófo és Jolly Lej mamo Lej című klipjében.

A Délmagyar jelezte azt, hogy a rendőrség által lefoglalt egyik kocsi szerepelt egy videoklipben is. A vi­deón látható autót az NNI fényképe szerint az egyik szegedi autókereskedés elől vitték el, igaz, akkor már magyar rendszám volt rajta, míg a klip készültekor szlovák rendszámmal futott.

Kis Grófónak egyébként nem ez az első olyan kellemetlen ügye, ahol kiderül, támogatói lehet, hogy gengszterek. Tavaly a monstre euróhamisítási ügybe keveredett milliárdos került bajba, aki támogatta a zenészt. Most pedig ez a csongrádi lányfuttató banda.