hirdetés

Botrányos és hitleres bejegyzést posztolt a menekültekkel kapcsolatosan egy liberális képviselő. Ti mit csináltok a menekültekkel? Fűtünk – mondja Hitler azon a képen, amit Sógor László, zuglói MSZP-Együtt-PM-DK-Összefogás Zuglóért liberális önkormányzati képviselő posztolt ki a Facebook-falára.

sógor poszt

A Fidesz helyi szervezete, Fidesz–KDNP frakciója és én, mint a Fidesz helyi választókerületi elnöke, mélységesen elhatárolódunk az ilyen megnyilvánulásoktól  – írta a posztra reagálva Papcsák Ferenc, és hozzátette, hogy felszólítják Zugló polgármesterét, Karácsony Gergelyt, és az MSZP országgyűlési képviselőjét, Tóth Csabát, hogy haladéktalanul határolódjanak el Sógor Lászlótól, és mondassák le a képviselői tisztségéről.

Sógor László a vagyonnyilatkozata szerint a Magyar Nemzeti Múzeum gondnoka, és az MSZP-Együtt-PM-DK-Összefogás Zuglóért koalíció közös jelöltjeként lett önkormányzati képviselő. A botrányos bejegyzést posztoló képviselő azt állítja, tévedésből osztotta meg a közösségi oldalon lévő bejegyzést, amelynek tartalmával nem ért egyet és mélységesen elítéli.

Egyben sajnálom, hogy figyelmetlen voltam – írta Sógor László önkormányzati képviselő.

Nos, feltehetőleg az ügynek semmilyen következménye nem lesz. A politikus pedig maradhat képviselő. Hisz egy bocsánatkéréssel feltehetőleg megoldottnak látják a problémát. Pedig nem oldották meg, sőt, úgy véljük, nincs helye a közéletben olyan embernek, aki ily módon viccelődik készakarva vagy épp véletlenül.