hirdetés

Már a rendőrök is keresik a karcagi Kun-Mediátor Kft tulajdonosát. Az egyik érintett, egy hölgy szökésben van. sőt levelet is írta károsultaknak. Időközben a másik tulajdonos ellen is körözést adtak ki, ő épp nyaral de már ön haza. Az alapos gyanú a cég  több milliárd forinttal nem tud elszámolni. Karcag városa egyébként egy forintot nem tartott  a cégnél. 

 kunmediator

Közben egyre biztosabbnak tűnik, hogy a cég olyan pénzügyi tevékenységeket is végzett, amelyhez nem volt engedélye. A gyógyvízéről híres Berekfürdőn például pénzváltót működtettek: erre sem volt engedélyük. Irodáik ma mind zárva voltak. A Kun-Mediátor Kft. résztulajdonosa, az éppen külföldön tartózkodó Kemecsi László már úton van Magyarországra – mondta Dobrossy István, a cég károsultjait képviselő ügyvéd csütörtökön.

Az ügyvéd közölte: Kemecsi László önszántából jön és együttműködik a hatóságokkal. Kemecsi László állítólag éppen egy olaszországi hajóúton van. Kemecsi László az olajra lépett Dobrai Sándornénak , a cég ügyvezetőjének a veje és a Kun-Mediátor Kft. résztulajdonosa, valamint a karcagi sportegyesület vezetőedzője.

A rendőrség kedd este tett közzé , hogy sikkasztás gyanúja miatt nyomozást indítottak, miután egy pénzügyi tevékenységet folytató vállalkozás karcagi fiókjában többen nem jutottak hozzá befektetésükhöz.

A karcagi önkormányzat nem tartott pénzt a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-nél – közölte Dobos László (Fidesz-KDNP) polgármester.

Az emberek megbíztak Dobrai Sándornéban, a Kun-Mediátor ügyvezetőjében, aki az utazási irodát vette igénybe, nem panaszkodott.  –mondta a polgármester.

 

A Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-ről szerdán hozták nyilvánosságra, hogy az ügyfelei nem jutnak hozzá a befektetésükhöz.

 

( fotó: hvg)