hirdetés

Sajnos a Sziget kocsmái között vannak olyanok, ahol a tahóság mércéje kritikus szintre jutott. Az egyik neves sörgyártó cég nevét viselő illemrontó helyen ugyanis a gyerekeket, tiniket hiába állnak sorba ásványvízért, üdítőért, sajnos nem szolgálják ki. Megjegyeznénk, hogy akik alkoholt kérnek, azoktól meg semmit sem kérnek.

sziget söröző

A Szigetfesztivál koncertjei jók, parádésak. összességében minden rendben van. Kivéve az egyik frekventált helyen lévő kocsmát. Vannak bajok. Ottjártunkkor ugyanis azt tapasztaltuk, hogy a tiniket, akik üdítőt akartak épp venni, nem szolgálták ki, hiába kerültek sorra. A személyzet több mint érdekes módon, amikor a kamaszok sorra kerültek, észre sem vette őket. Mindenki mást természetesen kiszolgáltak az oly kedves csaposok.
Szegény tinik vagy 15 percig álltak sorba, amikor az egyik velük lévő felnőtt némi szemlélődés után jogosan megkérdezte, hogy esetleg a fiatalokat kiszolgálják-e, ami bizony nem tetszett a pultosoknak és kikérték maguknak, hogy egyáltalán bárki is kérdezni meri őket. Hiába, kemény legényeknek hitték magukat.

Sajnos a jelenség elkeserítő. A Szigetre nézve és a nemzetközi sörgyárcégre is, hogy egy ilyen helyhez adja a nevét. S a pénzét. Az pedig igen érdekes, hogy a pultosok egyébként alkohollal boldog-boldogtalant kiszolgáltak, és még csak azt sem kérdezték meg, hogy hány éves az illető, nemhogy iratokat kértek volna.

Sajnálatos, hogy a profi pultos és vendéglátóipar kedves tagjai mind valóban elhagyták az országot és helyettük maradtak a tahók. Tisztelet a kivételnek.