hirdetés

Hamar lebukott a rabló, hisz két órán belül beazonosították és elfogták azt a símaszkos fiatalt a bajai nyomozók, akire miután ráordított az eladó, elment. A fiatal két másik üggyel is összefüggésbe hozható. 

bajai rabló

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Egy símaszkot viselő ismeretlen elkövető 2016. július 21-én, 9 óra 38 perckor megjelent az egyik bácsbokodi vegyesboltban és – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – egy késsel a bevételt követelte. Ezt követően megijedt a ráordító eladónőtől, és elment a helyszínről.

A bajai nyomozók 2 órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 16 éves bácsbokodi fiút, aki beismerte tettét.

Továbbá a fiatal megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy egy csávolyi és bácsbokodi vendéglátóhelyre tört be 2016. július 19. 22 óra és 2016. július 20. 6 óra között, és a két helyről készpénzt lopott el. Emiatt vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is indult eljárás.

A fiatalt őrizetbe vették a bajai rendőrök, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

(Fotó: Bajai RK)