hirdetés

Idén  a nagy cégek elfeledkeztek a MikulásGyárról, úgy tűnik. Már több mint egy évtizede minden évben látjuk a MikulásGyár nagy sátrát az 56-osok terén, ahol a megszámolhatatlan adományt a sok önkéntes „manó” csomagolja, hogy aztán eljuttassák a rászorulók részére. 
mikulasgyarSajnos az elmúlt 11 év óta először alakult ki olyan helyzet, hogy a nagy cégek, márkák nem álltak az akció mellé. Sem a telekommunikációs szektorból, sem a pénzügyi szektorból, és ami a legmeglepőbb, eddig az FMCG (nagy gyűjtővállalatok, hiper-és szupermarketek vagy akár egyes nagy márkák) szektorából sem jelentkezett senki.

Pedig még egy bolt nyitási lehetőségét is kitaláltuk az 56-osok terén, ahol akár előkészített csomagokat, akár alapvető tartós élelmiszereket lehetne vásárolni és ajándékozni, hiszen MikulásGyár elsősorban ezeket gyűjti és adományozza a mélyszegénységben élő gyermekeknek. Olyan lenne, mint egy kis minimarket. Ez az ötlet adná magát, most ehhez keresünk még partnereket –fogalmazott Zsolnai Endre, a MikulásGyár alapítója.

Ha a te céged az akció mellé állna, keresd a MikulásGyárat az alábbi elérhetőségeken:
Weboldal: mikulasgyar.hu
E-mail: endre.zsolnai@mikulasgyar.hu

A MikulásGyár 2016. december 2. és 21. között tart nyitva, az Ötvenhatosok terén 9 és 21 óra között, a Lurdy Házban 10-től 20 óráig, a Debrecen, Kanizsa, Kaposvár, Miskolc, Szeged, Szolnok és Zala Plazában 10-től 19 óráig. Állandó és központi gyűjtőpont az 56-osok terén felállított nagy sátor, és minden posta!