hirdetés

A Jobbik elnökségi tagja, a 64 Vármegyés polgármester és az egykori meleg bárból átalakult Klub 64 irányítója, Toróczkai László bekeményített. Végrehajtókat küld az ENSZ világszervezethez, ha nem fizetik be a menekültek szemetelésével okozott károkat. Toroczkai ezen lépésével mindenképp egyfajta történelmet írt és Ásotthalom felkerült mindenképpen az ENSZ világtérképére..

toroczkai

Toroczkai küzd és már már háborúzik a Facebook-bejegyzéseiben az ország területére illegálisan lépő menedékkérők ellen. Ásotthalmi polgármester és az újdonsült Jobbik-alelnök egyik legfrissebb bejegyzésében arról számol be, hogy mezőőreim hátizsákokat találtak egy erdei pihentetőhelyen, az egyikre pedig egyenesen az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának emblémája volt hímezve.

Mindezek alapján Toroczkai felszólította a new york-i székhelyű világszervezetet, hogy „48 órán belül takarítsák el a pártfogoltjaik által hátrahagyott szemetet”, vagy elvégzik ők a munkát, de vastagon kiszámlázzák. Mindezektől függetlenül a polgármester úr 150 ezer forintos bírságot szabott ki az ENSZ-re, arra a kérdésre pedig, hogy vajon számít-e reagálásra, azt felelte: muszáj lesz lépnie valamit a világszervezetnek, különben küldi hozzájuk a végrehajtókat.

(Forrás: Toroczkay László/Facebook, hír24.hu)