hirdetés

Megasztár Trafikok
2014-03-23 19:03

<strong>Trafiknélkül mit érek én ?  Gondolhatta az ismert fiatal pop sztár ezért trafikosnak áll. Palcsó Tamás a nagy vihart kavaró Nemzeti Dohány biznisz pályázatán a maximálisan elnyerhető bolthálózattal kezdhet neki a vállalkozói karrierjének. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Palcsó trafikokban a popsztár is eladóként fel fel tűnik-e majd.<!–more–></strong>

<a href=”https://estiujsag.hu/wp-content/uploads/2013/04/palcso-tamas.jpg”><img class=” wp-image-210 ” alt=”Trafikosnak áll” src=”https://estiujsag.hu/wp-content/uploads/2013/04/palcso-tamas.jpg” width=”240″ height=”160″ /></a> Trafikosnak áll

Nehéz időszak vár Palcsó Tamás énekesre, július elsejéig ugyanis öt Nemzeti Dohányboltot kell kialakítania. A TV2 Megasztár című műsorában 2005-ben befutott, mindössze 27 éves énekes az egy embernek maximálisan kiadható öt trafik nyitására nyert engedélyt és húszéves licencet a nagy nemzeti dohánypályázaton. Négyet szűkebb pátriájában, Csepelen nyithat, egyet pedig a tizennegyedik kerületben. Ez pedig azt jelenti, hogy az előtte álló két és fél hónapban a fellépései mellett az üzletek nyitásával is törődnie kell, július elsejét követően ugyanis komoly kötbéreket fizet az, aki nem nyitotta meg a trafikját.

– Valószínűleg családi vállalkozás lesz, de részleteket még nem tudok mondani, én is csak ma tudtam meg, hogy nyertem – nyilatkozta Palcsó. A popsztár nem titkólta  a mai válságos időkben jobb, ha az ember több lábon áll.

Palcsó a pályázati anyagának részleteit s tartalmát nem fedte fel a nyílvánosság eött. Sőt kijelentette a munka neheze csak most jön. Palcsó azt sem tudja egyelőre hol lesznek pontosan az üzletei.