hirdetés

Állítólag feltörték a kecskeméti polgármester asszony autóját, akinek a férje Matolcsy György MNB-elnök rokona. A városvezető autójából fontos, titkos dokumentumok tűnhettek el. Bár ezt a rendőrség egyelőre cáfolta, mert ők csak lopás kísérlete miatt vizsgálódnak ismeretlen személy ellen.  

szemereyne-pataki-klaudia polgármester

Feltörték Szemereyné Pataki Klaudia kecskeméti polgármester autóját az elmúlt hétvégén – értesült a Népszava. A lap úgy tudja, a járműből bizalmas iratok tűnhettek el. A városvezető férje, Matolcsy György MNB-elnök rokona. A jegybank Kecskeméten kíván unortodox gazdasági képzést indítani a városi főiskolán, ahol az üzletember Szemerey Szabolcsot tartják jelentős gazdasági-politikai erőnek.

A rendőrség mindössze annyit válaszolt, hogy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető 2016. május 14-én 12 óra és 16 óra 30 perc közötti időben Kecskeméten betörte egy lezárt személygépkocsi egyik ablakát, majd a járműben kutatást végzett. Mivel a nyomozás jelenleg is folyamatban van, az ügyről további információkat nem áll módunkban közölni.