hirdetés

Aki ráér és ingyen akar termálfürdőzni annak javasoljuk, hogy irány Martfű, a Termál Spa. Hétfőn egy napra ugyanis ingyenes a belépő a vendégeknek, kivéve a wellness részleget, de így is igen kecsegtetően hangzik a Jász Nagykun Szolnok Vármegyei fürdő ajánlata. 

A termalonline.hu számolt be róla, miszerint július 31-én, hétfőn ingyen látogatható az egyik termálfürdő Jász-Nagykun-Szolnok megyében, másik két fürdő pedig a helyi lakosoknak biztosít bizonyos időszakokban ingyenes strandolási lehetőséget.

Ilyen lehetőségek ritkán akadnak, főleg a nyári főszezon idején, vagyis mindenképp megéri kihasználni őket. Az egyik ilyen akciót a Szolnoktól 18 kilométerre fekvő Martfű Termál Spa kínálja, ahol egyedül a wellness részlegre nem terjed ki az ingyenes belépés.

Ha pedig valaki mégis lemaradna erről, nem érdemes búslakodnia, hiszen a wellness kiegészítő jegy és a strandbelépők sem drágák. Utóbbiért cserébe a termálfürdőben úszómedence, tanmedence, kinti és benti pancsoló medence, a fedett részben és a szabadtéren összesen négy gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére.

Két jászsági településen pedig a helyi lakosok számára biztosítanak egyes napokon ingyenes belépést a fürdőbe. Ez a Jászszentandrási Termálfürdő esetében az idei szezonban hétfőnként és csütörtökönként 14 órától lép érvénybe, a többi napon pedig 50%-os kedvezményt kapnak a helyiek.

Jászboldogházán egy hangulatos, szépen parkosított területen fekvő termálfürdő várja a látogatókat, ahol kifejezetten olcsó belépőket kínálnak, a helyi lakosoknak pedig hétfőnként reggel 9 órakor megnyitják az amúgy délután egykor nyitó fürdőt, és a jászboldogháziaknak aznap ingyenes a fürdőzés.