hirdetés

Marad a dutyiban a Fidesz volt ifjúsági tagozatának a vezetője. Nem tisztázta még magát eléggé és így két hónappal meghosszabbították V. Áron előzetes letartóztatását. Mint arról beszámoltunk a Fidesz ifjúsági tagozatának korábbi elnökénél február elején 30 ezer eurónyi hamis pénzt talált a rendőrség.

 veres_aron

Nincsenek jónapjai a Fidesz Ifjúsági tagozatának volt vezetőjének V. Áronnak.  A bíróság ugyanis meghosszabbította 60 nappal az előzetes letartóztatását. pedig a politikus abban bízott még az elején, hogy rövid időn belül sikerül magát tisztáznia a gyanú alól, s kiderül, hogy ő nem is tudott arról, hogy az otthonában halomban álló euro az hamis. V. Áron csak egy ismerősétől kapta vissza a korábban kölcsön adott összeget, s szegény hamis eurót kapott, amiről nem is tudott. Legalábbis a gyanúsított ezzel védekezik.

A Fidesz Ifjúsági tagozatának az ex vezetőjének az előzetes meghosszabbításáról szóló döntése még nem jogerős, mivel a terhelt védői megfellebbezték. Másodfokú határozat az ügyben jövő héten várható. Az előzetes letartóztatás meghosszabbítását az ügyészség azzal indokolta, hogy V. Áron lehetséges tettestársának felderítése továbbra is folyamatban van.

Mint ismeretes V. Áront február első felében a Keletinél kapták el a rendőrök amikor egy hamis 100 euróst akart beváltani. A férfit egy pénzváltó nyomta fel és V. Áron ekkor el akart menekülni, de a rendőrök elkapták. Nos ez volt a legnagyobb baj, hogy menekülni próbált az ex-politikus. A fideszes politikus lakásán pedig még kilenc millió forintnyi hamis eurót találtak.

A Fidesz gyorsan tagadta is, hogy a börtönbe került férfi V. Áron tagja lenne a pártnak, mondván, még 2012-ben kizárták, de tény kérdése, hogy a Fidesz honlapján és más hivatalos nyilvános eseményeken is úgy volt feltüntetve V. Áron, még egy-két éve is, mint a Fidesz ifjúsági tagozatának elnöke.