hirdetés

Életveszélyben volt, és sürgősségi beavatkozást kellet végrehajtani Gőgös Zoltánon, az MSZP elnökhelyettesén. A baloldali honatya a képviselői irodaházban lett rosszul. Állítólag megműtötték, és csak a gyors szakszerű orvosi kezelésnek köszönheti, hogy még él. 

gögös merci

Az MSZP-elnökhelyettes hétfőn reggel lett rosszul, majd rohammentő vitte kórházba a képviselői irodaházból. A baloldali agrár-szakpolitikus gyorsan megműtötték, és jól tették, hisz Gőgös bele is halhatott volna a hirtelen jött  életveszélyes állapotába.

Az MSZP agrárvezérén azonnal értágító műtétet kell elvégezni, különben nem jut elég vér a szívébe és az megállt volna. Gőgös életveszélyben volt, hétfő éjjel elvégezték a műtétet, ami sikeres volt, a párt vezetői kedd délben már tudtak beszélni a képviselővel. A politikus várhatóan napokon belül elhagyhatja a kórházat.

Mint ismeretes, Gőgös Zoltán volt az, aki kiborította a bilit és lerántotta a leplet pár évvel ezelőtt az MVH földalapú támogatásainak a bűnös ügyében. Közel félmilliárd forintnyi jogtalan uniós támogatást akart felvenni az exhivatali dolgozókból és más személyekből álló bűnszervezet. A hivatal volt alkalmazottai és egyik volt vezetője, összesen 72 személy vádlott az ügyben.