hirdetés

A fagyállós gazdaként elhíresült vádlott gazdának nekiment a tárgyalóteremben az áldozat apja, akinek a fia rendszeresen dézsmálta tiltott módon V. Pál borait. Ez lett e veszte, mert a gazda megunta, hogy édes nedűit mind elcsenik. Az ál­dozat apja nem tudta tür­tőz­tetni magát, ne­ki­esett a vád­lott­nak.

fagyállós gazdaAz áldozat apja teljesen kikelt magából az ítélethirdetésen. Mondhatni kisebb balhé tört ki a tárgyalóteremben, amikor kiderült, hogy a fagyállós gazda súlyos 7 éves büntetését másfél évre csökkentették.

Nem bántalak, de megérdemelnéd, hogy dögöljél meg! – üvöltötte az áldozat apja, akinek a fia azért halt meg mert dézsmálta a vádlott nedűit. V. Pál pedig ezt megelégelte, és fagyállóval hígította az egyik üveget.

Az áldozat apja többször a vádlott felé ütött, aminek minden bizonnyal lesz következménye.

V.  Pál vádlott magába roskadva ült a padon, és csak annyit mondott, bocsánat.
A bíróság másodfokon nem emberölés, hanem halált okozó testi sértés miatt 1 év 6 hónapra ítélte a gazdát. Ezt az időt a gazda már letöltötte az előzetesben, így az ítélet után szabadon távozhatott. A férfi azért került bíróság elé, mert megunta, hogy pincéjét állandóan kifosztják, ezért a meggyborba fagyállót öntött. Sz. Sándor elvitte az italt, és másokat is megkínált belőle, de ő maga belehalt a mérgezett italba.

(Fotó: archív)