hirdetés

Ingyennet, igaz, csak 1 napra. A Telenor az idén ötödik alkalommal szervezi meg a nagy személyes találkozás nevű eseményt, amelynek keretében nemcsak az ország 20 forgalmas pontján jelennek meg, hanem ma az egész országban ingyen van a Hipernet-használat.

telenor hypernet

A szolgáltató tájékoztatása szerint csütörtökön minden lakossági és üzleti havi díjas ügyfél ingyen használhatja a telenoros mobilnetet belföldön. Ez a gyakorlatban két dolgot is jelent: akinek nincs mobilnetes előfizetése, az mindenféle költség nélkül kipróbálhatja a szolgáltatást; akinek van, annál pedig az akcióban kijelölt időszakban és feltételek mellett forgalmazott adatmennyiség nem adódik hozzá az előfizetéshez tartozó adatkerethez, a korlátlan adatmennyiséget a meglévő tarifacsomagjával elérhető sávszélességgel veheti igénybe minden előfizető.

A Telenor tájékoztatása szerint az idei ingyennetezős nap azért is érdekes, mert az elmúlt egy évben sokat fejlődött a szolgáltatás: a 4G lakosságra vetített kültéri lefedettsége több mint kétszeresére – 90 százalékra – emelkedett az országban.