hirdetés

Napokon belül kiderül, hogy Lagzi Lajcsi marad-e tovább előzetesben vagy hazaengedik a családjához. Úgy tudni újabb hosszabbítás és börtön hónap vár a mulatós zenészre. Bár csak 24.-én jár le az előzetese, napokon belül a bíróság dönt a zenész jövőjéről. Állítólag Lagzi Lajcsi felesége, Bogi asszony már nehezen bírja férje bent létét.

LAgzi LAjcsi-Blikk

Úgy tudni Lagzi Lajcsinak tovább kell maradni a dutyiban, azaz aligha szabadulhat a hétvégén az előzetes letartóztatásból. Amennyiben a mulatós zenésznek maradnia kell, úgy fél éve lesz már börtönben. Némi öröm az ürömben, hogy fél év után havonta lesz tárgyalás és személyes meghallgatás a bíróságon Lajcsi fogvatartásáról. lehe

Bogi asszony egyre nehezebben viseli a várakozást, és már csak abban bízik, hogy az előzetes letartóztatás lejárta után, január 25-én már együtt ünnepelheti otthonukban a család Lajcsi születésnapját. Hogy ez így lesz-e nem tudni. Az biztos, hogy a bíróság jóval előbb fog dönteni Lajcsi jövőjéről, mint 24.-e.

A mulatós zenész előzetese január 24-én ér véget, ami egy vasárnapi nap. Addig kell a bírónak egy újabb határozatot hozni arról, hogy Lajos szabadul vagy továbbra is előzetesben marad. Lajcsi családja reménykedik, hogy vége lesz-e már ennek a rémálomnak vagy sem.

Mint ismeretes Lajcsi tavaly szeptember 24-e óta van előzetesben, lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. Fogva tartását egyszer már meghosszabbították, és ez újra megtörténhet.