hirdetés

Jön az új iPhone. Állítólag még tavasszal bemutathatja az Apple a kisebb (4”-es ) iPhone 6-ot, amelyről most egy videó is megjelent a YouTube-on.

Iphone új

Egy korábbi értesülés szerint április körül érkezhet az Apple 4”-es új iPhone-ja, amelyet csak iPhone 6c-ként emlegetnek.

A M.I.C. Gadget megjelentetett egy videót (vélhetően a Foxconn egyik munkavállalójától), és a filmecske állítólag a tavasszal érkező4-e iPhone-t,  mutatja. Úgy néz ki, mint az iPhone 6s, de mivel nincs összehasonlítási alap, kénytelenek vagyunk elhinni, hogy kisebb annál. Bár a videó „igazi” 4”-es iPhone-t említ a címében, hivatalos megerősítés – érthetően – még nincsen.

Az új iPhone-ról azonban pár dolgot már lehet sejteni. Például hogy LCD képernyője lesz, ujjlenyomat-olvasója is lesz, képfelismeréssel is rendelkezik majd, és persze a Lightning csatlakozó sem hiányozhat. Ezen a videón is látszik a 3,5 mm-es audio jack, úgyhogy ha valóban eltávolítja azt az Apple, akkor csak az iPhone 7-nél teszi azt meg.

A korábbiak szerint az iPhone 6c is A8-as processzorral érkezik, 1 GB RAM-ja és 8 MP-es főkamerája lesz. NFC segíti az Apple Pay további terjedését.