hirdetés

A Brazíliában kiadatási őrizetben lévő Kisbandi szeretne már nagyon hazajönni, feltehetőleg már valamiféle alku is született és úgy tudni sokat vár tőle az NNI. Azonban aligha tud újat mondani a leszámolásos ügyekről. Hacsak azt nem, hogy sok vita épp miatta robbant ki. Úgy tudjuk Kisbandi jó viszonyban volt Portikkal, de ez inkább üzleti jellegű volt mintsem baráti. Bandika ugyanis Portikhoz szaladt mindig, ha bajban volt. Már pedig sokszor volt baja.

Kisbandi

Lassan megoldódik Kisbandi kiadatási ügye Brazíliában. Egyrészt mert nincs  hazánk és a latin amerikai ország közt kiadatási egyezmény. Másrészt Bandika már nagyon jönne haza. Feltehetőleg a brazíliai börtön annyira nem tetszik neki mint a floridai FBI börtön, ahol más volt az élet minden tekintetben. Persze az is lehet, hogy már pár ügyét elövették Bandikának Brazíliában is, hisz feltehetőleg nem banán árult a strandon. Az, hogy Lakatos Bandika ennyire akar jönni azt is jelzi, hogy feltehetőleg ő már alkut is kötött a magyar hatóságokkal.

portik_tek

Nos tény kérdése,hogy Kisbanditól sokat vár az NNI főleg a Portik ügyekben. Mindez részben érthető, hisz Bandika jóban volt Portikkal. Azonban ez nem baráti viszony volt. Inkább üzleti. Az alvilág pénztárnokának tartott Bandika ugyanis egy piti kis csalóvolt igazából.

Én sosem üzleteltem vele, piti kis szélhámos volt. Igazából akkor kezdődött Kisbandi vesszőfutása,amikor egy csomó pénzt fel vett uzsorakamatra vagy mondjuk úgy, hogy mesés hozamokat ígérve egy nagy gyémántüzlet ügyében. Nos a gyémántok elúsztak, a pénz is és Bandika is. Úgy tudom ehhez kapott pénzt a meggyilkolt Priszástól is és mástól is Bandika. Ez  komoly vihart okozott anno az éjszakában. Hogy Portikkal jóban volt-e Bandika ? Naná ő védte. – monda egy ma már komoly üzletember, aki régebben az éjszakban kezdte pályafutását.

Azonban a gyilkosságokról, leszámolásokról aligha tudhat Bandika, ha ezt remélik tőle a nyomozók, akkor nagy a baj. Hacsak úgy nem, hogy sok sok vita miatta robbant ki a pesti éjszakában a 90-es években.