hirdetés

Az MSZP ételosztást szervezett a Fidesz-közeli TV2 székháza elé, válaszként arra, hogy a csatorna Tények című hírműsora ocsmány, gyűlöletkeltő módon mutatta be a hajléktalan emberek szenvedését. Andy Vajna tévéje is lépett, hisz rendelt vagy 200 adag ételt, de ez már késve érkezett a demonstrációra.

tv2-kajaÉrdekes performansszal végződött az MSZP figyelemfelhívó és ételosztó akciója a TV2 székházánál. A demonstrációt  követően a TV2 emberei 200 adag gulyáslevest hoztak ki Andy Vajna tévéjéből, és letették a földre, majd egyszerűen visszamentek az épületbe.

Ez a gesztus mindent elárul az MSZP szerint.

Ha a TV2 emberein múlt volna, pár óra múlva 200 adag romlott étel hever az utcán. Az MSZP ezért felvállalta, hogy az ételt eljuttatja a rászorulóknak.

Ezúton üzenjük a TV2 tulajdonosának, hogy ezután is minden pénteken nyugodtan tegyen ki 200 adag meleg ételt, az MSZP szét fogja osztani azt a rászorulók között. Ha azonban bárki is azt gondolja a TV2-nél, hogy ezzel jóvátehetik az általuk készített ocsmány riportot, és megúszhatják a bocsánatkérést, az nagyot téved – közölte az MSZP.