hirdetés

Úgy tűnik a SZFE fura urai tovább folytatják meghökkentő stílussal és sok -sok törvénysértéssel az egyetem irányítását. A hallgatók ösztöndíját ugyanis rendre késve utalják Vdnyánszky emberei, ami lehet véletlen de inkább kicsinyes bosszú szagú tett. Bízunk benne ezen jogsértő tetteket a NAV vizsgálja hamarosan.

 

Az ösztöndíjak mellett már a januári szociális ösztöndíjak is késnek már Vidnyánszky Attila fura egyetemén. A tanulók pedig már értesítést sem kapnak semmiről sem. Kicsinyes bosszú hadjárat zajlik az SZFE vezetői részéről és valljuk be nem is egy igazi magyar katonához valló etikátlan és kicsinyes lépések sorozata ez.

A Magyar Honvédsgénél az ilyen tetteket végrehajtó egyéneket minden bizonnyal már a vállapok letépése után, simán kipenderítették volna, s bakának is alkalmatlannak nyilvánították volna.

Ahogy a félév elején is, úgy decemberben is jóval a határidő utánig visszatartotta a hallgatók ösztöndíjait a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetése – írja a hvg.hu.

A hallgatói ösztöndíjra tanulmányi eredmény alapján lehet jogosult egy hallgató, a szociális támogatást viszont rászorultsági alapon ítélik meg: a támogatási kérelem elbírálásakor figyelembe veszik többek között a lakhatási körülményeket, a lakhely távolságát az egyetemtől, a hallgatóval egy háztartásban élők jövedelmét, az egészségügyi állapotot.

A januári szociális ösztöndíjról már mindennemű hivatalos értesítés is elmaradt, azaz egyelőre a rászoruló hallgatók még ígéretet sem kaptak arra, hogy januárban is megkapják a támogatásukat, noha az a hónap még az első szemeszterhez tartozik.

(ajtai-csákány)