hirdetés

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj mellett a 2016-os Jövő Reménysége Díj elnyeréséért is pályázhatnak a 18 és 40 év közötti vállalkozók. A legígéretesebb fiatal cégtulajdonosok országos ismertségre tehetnek szert, az Országos Fiatal Vállalkozói Díj győztese pedig 500 000 forint értékű ügyvédi munkát és tengerentúli utazást is kap majd.fivosz-dij

November 13-ig van lehetőség pályázni a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) által meghirdetett Országos Fiatal Vállalkozói Díjra. A nyolcadik alkalommal kiosztásra kerülő díj a hazai fiatal vállalkozók legnagyobb presztízsű magyarországi díja. A szervezők 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezését várják.

A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos médiamegjelenéssel és előadói felkéréssel is jár, valamint a nyertes 500 000 forint értékű ügyvédi munkát és egy tengerentúli szakmai utat is kap. 

Idén átadásra kerül a Jövő Reménysége Díj is, amelyre a Vállalkozz Itthon! TÁMOP-2.3.6.A projektek keretében létrejött vállalkozások tulajdonosai pályázhatnak. Az elismerést azt a fiatal vállalkozó fogja megkapni, aki a megalapítás óta a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta, fiatal kora ellenére is sikeres a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhat társai számára. 

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj és a Jövő Reménysége Díj átadására november 18-án, a Fiatal Vállalkozók Hete gálájának keretében kerül átadásra neves vállalkozók, multinacionális cégek vezérigazgatói, fiatal vállalkozók társaságában. A díj odaítéléséről a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnöksége fog dönteni.

 A 2015-ös Országos Fiatal Vállalkozói díjat Keszthelyi Erik, a Keszthelyi Holding Zrt. tulajdonosa kapta, míg a 2015-ös év Jövő Reménysége Díjat Békési Brigitta, a Beautyrobic megálmodója vehette át. 

A vállalkozás előtt álló vagy már saját céggel rendelkező fiatalokat ingyenes előadásokkal várja a FIVOSZ a 2016. november 14-én induló Fiatal Vállalkozók Hetén. A belépés a hét minden napján országszerte ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Az online regisztrációs lap a fivosz.hu oldalon található.

További részletek és jelentkezés: http://fivosz.hu/hirek/legyel-te-az-ev-fiatal-vallalkozoja-2016-ban-palyazz