hirdetés

Még mindig nincsenek meg a NAV-os ruhába öltözött rablók, akik több millió forintot zsákmányoltak nem hétköznapi módon.

 

navos banditákA Pest megyei nyomozók a felvételen látható személyek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét egy csoportosan, fegyveresen elkövetett rablással összefüggésben.

A fegyveres rablókról, akik a hatóság embereinek adták ki magukat, videó is készült, ez alapján szeretnék kérni az emberek segítségét.

A három elkövető 2018. június 11-én délután követte el a rablást egy Törökbálinton lévő telephelyen. Az elkövetők hivatalos eljárást színlelve megállítottak egy járművet, majd annak vezetőjét több millió forint értékű készpénz átadására kényszerítették.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyeket vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztály 06-1/443-5120-as hívószámán, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.