hirdetés

Brutális gyilkost keres a rendőrség. A férfi Sz. Pál a gyanú szerint egy hónappal ezelőtt végzett alkalmi barátnőjével, akit szőnyegbe tekert majd elásott.  A nő maradványait múlt szombaton találták meg egy kalocsai udvaron. Sztojka szökésben van, országos körözést adtak ki ellene.

Budapest, 2015. április 1. Bûnügyi helyszínelõk dolgoznak Budapesten, a Népszínház utcában 2015. április 1-jén, ahol kocsmai verekedésben egy férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a mentõk már nem tudtak segíteni rajta. Három férfi verekedett össze a 34 éves késõbbi áldozattal, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Egy hónapja követhetett el a brutális gyilkosságot a 32 éves Sz. Pál. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a megtalálásában – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A férfi a gyanú szerint augusztus 16-án délelőtt a VIII. kerületi Népszínház utcában, egy lakásban végzett alkalmi barátnőjével. A nő holttestét egy szőnyegbe csavarta, majd autóval Kalocsára vitte. A nő maradványai szeptember 11-én kerültek elő egy kalocsai ingatlan udvarán.

Sz. Pál kalocsai lakos ellen országos körözést adott ki a rendőrség. Kérik, hogy aki információval rendelkezik a bűncselekményről vagy a feltételezett elkövető hollétéről, jelentkezzen .

(Fotó: illusztráció )