hirdetés

Az Együtt politikusa megint úgy tűnik, hogy porcelánboltban járt, és sikerült borogatnia főként a kedélyeket a Fideszben. Juhász Péter ugyanis bedobta a gumicsontsztorit, azaz szerinte minden kormánytagnál vagyonosodási vizsgálatot kéne végezni. A kormány minden tagjának nyilvános a vagyoni helyzete és a vagyonnyilatkozata – felelte a Fidesz az Együtt alelnökének.

juhász együtt

A nagyobbik kormánypárt, a Fidesz azt írta Juhász Péter liberális politikus felvetésére, hogy a drogügyeiből és a fantomcégeiből ki se látszó Juhász Péter a vizsgálódást kezdje saját magán és a korábbi szövetségeinél, az ellenzék ugyanis tele van korrupciós ügyekkel.
Hogy a Fidesz pontosan milyen ellenzéki korrupciós ügyre gondolt, nem fejtette ki. Bízzunk benne, nem a Hiszékeny-ügyre, hisz az épp összedőlőben van, a fura hangfelvételek és hangbizonyítékok végett.
Mint ismeretes, Juhász Péter, az Együtt politikusa sajtótájékoztatóján épp azt jelentette be, a pártjuk vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez az összes kormánytag ellen még decemberben, hogy a vonatkozó szabályozás módosításának januári hatályba lépése előtt a kormánytagokra és családtagjaikra vonatkozó konkrét adatokhoz is hozzájuthassanak.