hirdetés

Október közepén összefogásra szólította fel törzsvásárlóit az ANGEX használtruha-üzlethálózat. Az ANGEX egyik szegedi vásárlójának kislánya, Bogi megbetegedett, nemrégiben agydaganatot diagnosztizáltak nála. Az üzlethálózat kiemelt figyelmet fordít a társadalmi szerepvállalásra, amely során igyekszik támogatni törzsvásárlóit, így nem volt kérdés, hogy az ügy mellé áll, és segítő kezet nyújt a bajba jutott családnak.

bogi

A szülők mindent megtesznek Bogi gyógyulásáért, de a betegség elleni küzdelem rengeteg időt és energiát emészt fel a család részéről. Az ANGEX vezetősége – a szülőkre háruló terhek enyhítése érdekében – országos kupakgyűjtés szervezésébe kezdett, a kupakokért kapott összeget pedig a család részére ajánlja fel. Ráadásul amekkora összeget a kupakok beváltásával sikerül összegyűjteni a család számára, ugyanakkora összeggel járul hozzá az ANGEX is Bogi felépüléséhez.

A törzsvásárlók összefogásának köszönhetően ez idáig 830 kg műanyag kupak gyűlt össze, de a kupagyűjtésnek még nincs vége. A vásárlóknak december 31-ig van lehetőségük leadni a kupakokat országszerte az ANGEX 21 üzletének, illetve 4 partnerüzletének bármelyikében.

Az országos kupakgyűjtés elindítása óta rengeteg vásárlónkat sikerült megmozgatnunk, amit mi sem bizonyít jobban, hogy eddig 830 kg műanyag kupakot sikerült összegyűjtenünk. Bízunk benne, hogy ez a szám december 31-ig még sokat nő, hogy a kupakok beváltásával minél nagyobb összeggel tudjunk hozzájárulni Bogi felépüléséhez. Segítsünk együtt Boginak! – mondta Bálint Tibor, az ANGEX ügyvezetője.