hirdetés

Komoly baj lehet a Revolutnál. Az Esti Újság úgy tudja több ügyfélnek minden előrejelzés nélkül október végétől zárolták a számláit és azóta kérdéseikre a bank még csak választ sem ad. Van olyan ügyfél, akinek pénz is volt a számláján. Van, akinek csak ígérgetnek  hogy türelmüket kérik. Az ügyfelek az eddig megbízhatónak tartott bankot perelni fogják amibe belebukhat a Revolut, erkölcsileg mindenképp.

 

Egyre többen panaszkodnak a Revolutra. Korábban is lehetett hallani ezt azt, azonban szerkesztőségünket több ügyfél is megkereste, mert a bank október végén zárolta a kártyáikat, a számláikat, amelyek volt pénz és prémium biztosítás is, amelyeket így használni sem tudnak a Revolut rászedett ügyfelei.

Nekem az amerikai és a magyar Revolut számlám sem működik október 27.-e óta. Írtam nekik mondták kis türelmet kérnek adategyeztetés folyik és majd kérnek dokumentumokat. Nos ez két hónapja nem jött nekik össze. Én kénytelen voltam új biztosítást kötni, mert Budapest és Miami közt sokat utazom és jelentős kér ért-mondta Attila az Esti Újságnak.

Egy mási ügyfél is hasonlóan járt.

Nekem is azt írták majd kérnek dokumentumokat és pici türelmem kérik. Két hónapja ennek. Több megkeresést is írtam és amely bonyolult összetett kérdés sorokat tartalmazott arra már nem is válaszoltak. Ilyen volt, hogy mivel nincs most biztosításom, mert nem tudom sehol felmutatni, ezzel komoly kért okoztak, vagy , hogy a számlámon lévő pénzzel mi lesz, hisz használni kéne , és utalásokat sem tudok fogadni. Ráadásul a bank már nem is kommunikál velem semmit sem -mondta Tibor.

Egy harmadik ügyfél aki csak a saját bankszámlájáról utalt magának az megkereste a saját magyar bankját, ahol megkérdezte, hogy folyik-e ellene vizsgálat , mert a Revolut befagyasztott mindent. Közölték nincs semmi, ha lenne akkor a magyar kártyái sem működnének.

Szóval a Revolut úgy tűnik valami miatt simliskedik. A magyar ügyfelek , akik minket megkerestek komoly kártérítési pert fognak indítani a bank ellen és minden bizonnyal ez fájni fog az eddig általunk is megbízhatónak tartott pénzügyi szolgáltatónak. Most már azonban aki teheti óvakodjon a Revolut-tól.

( ajtai)