hirdetés

Olaj volt, úgy tűnik, a tűzre a Fradi elnökének azon napokban tett nyilatkozata, hogy nem enged a vénaszkennerből, és ő igazán próbált megállapodni az ultrákkal, de nem sikerült. Sőt Kubatov Fradi-elnök és Fidesz-alelnök kijelentette, ha kell, tíz évet vár. Így ismét tüntettek a Fradi ultrái Kubatov ellen és a vénaszkenner ellen. Több mint ezer zöld-fehér drukker lepte el a Hősök terét, a Fidesz-székháznál ezzel is jelezvén, hogy a politikának a helye a stadionon kívül van.

fradi tüntetés Hősök tere

Több mint ezer fradista ultra gyűlt össze a Hősök terén tüntetni. Mind egyenpólóban voltak, és természetesen a vénaszkenner  eltörlését szeretnék elérni. No meg azt, hogy a politika jó lenne, ha kivonulna a stadionokból. A szurkolók olyan transzparenseket hoztak magukkal, mint a Politikamentes Ferencvárost!, vagy Nem vagyunk bűnözők, Listás, takarodj! és előkerült az Újra 50-es évek.

Az ultrák a klubbot éltető jelszavakat skandáltak, de azért a Kubatov, takarodj! rigmus is fel fel csendült.

Az ultrák kikérték maguknak, hogy a Jobbik bérencei lennének. Bár az tény, hogy van olyan országgyűlési képviselő, Szilágyi Gyuri, aki régen a Fradi ultráinak egyik oszlopos vezére volt.