hirdetés

Mínusz tizenöt kiló, tengerészgyalogos rövid haj, meggyötört vonások. Alig ismerni rá Lagzi Lajcsira. A mulatós zenész királya nem titkolta kapott benn a börtönben hideget-meleget, így az elmúlt 4 hónap nem volt békés számára.

lajcsi-mti

Szabadlábra helyezték Galambos Lajost, azaz Lagzi Lajcsit, aki 4 hónapja ült előzetes letartóztatásban. A vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt családja várta a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézmény előtt.  No meg a sok sajtószakmunkás.

Lajcsi természetesen egy rögtönzött door step sajttájékoztatót is tartott, ahol elmondta, hogy ártatlannak tartja magát és nem akar megbélyegzett emberként élni. Azaz ártatlanságát ügyvédeivel fogja bebizonyítani, hisz az áram- és egyéb közüzemi lopásokhoz semmi köze.

Mint ismeretes, tavaly szeptemberben Lajcsit, feleségét és családi jó barátjukat a rendőrség azért vette őrizetbe, mert lopták az áramot, a gázt és más közüzemi szolgáltatást a gyanú szerint. Lajcsiék így több százmilliós kárt okoztak a költségvetésnek. A zenész azóta volt előzetes letartóztatásban.

(Fotó: MTI)