hirdetés

Vasárnaptól heti rendszerességgel indítanak közvetlen transzferjáratokat a bécsi repülőtér és Hévíz között. A helyi önkormányzat és turisztikai szereplőinek közreműködésével kötik össze a gyógyüdülőt az osztrák reptér négy kontinensre kiterjedő célállomásaival.

Hévíz

 

A január 24-től vasárnaponként közlekedő járatok új szolgáltatást jelentenek a bécsi repülőtérre érkezők vagy innen indulók számára a Bécs és Hévíz közötti közlekedésben. A járatokat a budapesti székhelyű Busz Expressz Kft. üzemelteti a Hévíz TDM Egyesület, valamint a város és a turisztikai szolgáltatók támogatásával.

A Hévízre érkező, illetve az innen induló vendégek Moszkva, Szentpétervár, Kijev, Tel-Aviv, Berlin, Hamburg, Stuttgart, München, Zürich, London, Párizs és Brüsszel járatait érhetik el a vasárnaponként két időpontban induló, igény szerint személyautós, mikrobuszos vagy autóbuszos járatoknak köszönhetően. A helyfoglalást a szállodák és a magánszállásadók a Busz Expressz honlapján közvetlenül intézhetik vendégeiknek, de a hévízi Tourinform-irodában is elérhető a szolgáltatás.